Български гласъ“ е млада партия, създадена преди две години. Ние

...
 Български гласъ“ е млада партия, създадена преди две години. Ние
Коментари Харесай

Коя е новата партия „Български глас“, коалиционен партньор на „ДПС - Ново начало“?

 

„ Български гласъ “ е млада партия, основана преди две години. Ние сме патриоти, десни и работим за развиване в Европейски Съюз и НАТО. Създадохме партията, тъй като видяхме, че в патриотичната ниша са се намърдали русофили и леви патриоти. Ние сме десни хора с десни убеждения “, сподели Георги Попов, ръководител на „ Български гласъ “ и съдружен сътрудник на „ Движение за права и свободи - Ново начало “.

Той добави, че Делян Пеевски е поставил подписа си под съдружното съглашение.

„ Неговият автограф има най-голяма тежест. „ Български гласъ “ е взела участие на локалните избори, като тогава получихме поддръжката на 50 000 гласа “, съобщи Попов.

 Дете е в сериозно положение в болница: Майка му го измила с препарат за овце Светът 3 мин. Дете е в сериозно положение в болница: Майка му го измила с препарат за овце  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  Баща е умъртвил сина си с дървен прът в Монтана България 2 мин. Баща е умъртвил сина си с дървен прът в Монтана  Нова експедиция на „ Титаник “ открива изгубената скулптура на Диана Версайска (СНИМКИ) Любопитно 4 мин. Нова експедиция на „ Титаник “ открива изгубената скулптура на Диана Версайска (СНИМКИ)  Ток умъртви 17-годишно момче, качило се на електрически дирек България 1 мин. Ток умъртви 17-годишно момче, качило се на електрически дирек  Външният министър на Украйна Дмитро Кулеба подаде оставка Светът 3 мин. Външният министър на Украйна Дмитро Кулеба подаде оставка  Почина журналистът Иван Гарелов България 2 мин. Почина журналистът Иван Гарелов  Дете е в сериозно положение в болница: Майка му го измила с препарат за овце Светът 3 мин. Дете е в сериозно положение в болница: Майка му го измила с препарат за овце  Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “ Съдържание от партньори 2 мин. Премиум обслужване и специфични отстъпки за потребителите на А1 с новата услуга „ VIP клиент “  Баща е умъртвил сина си с дървен прът в Монтана България 2 мин. Баща е умъртвил сина си с дървен прът в Монтана  Нова експедиция на „ Титаник “ открива изгубената скулптура на Диана Версайска (СНИМКИ) Любопитно 4 мин. Нова експедиция на „ Титаник “ открива изгубената скулптура на Диана Версайска (СНИМКИ)  Ток умъртви 17-годишно момче, качило се на електрически дирек България 1 мин. Ток умъртви 17-годишно момче, качило се на електрически дирек  Външният министър на Украйна Дмитро Кулеба подаде оставка Светът 3 мин. Външният министър на Украйна Дмитро Кулеба подаде оставка  Почина журналистът Иван Гарелов България 2 мин. Почина журналистът Иван Гарелов

Той изясни по какъв начин се е стигнало до решението да са в коалиция с Движение за права и свободи. Някога са се обърнали към всички политически партии с десен уклон, само че единствено Движение за права и свободи са се заинтересували от новата партия.

„ Имаме 20 общински съветници. Имаме общински кметове. На националните избори имахме 3740 гласа. И анализирахме, че политическата система пази огромните политически партии - получават дотации и членове в изборните комисии. Тогава взехме решение да стартираме договаряния с парламентарно показаните партии. Ние потърсихме Движение за права и свободи и всички десни партии. Единствено Движение за права и свободи откликнаха, интересуваха се по кое време сме основани, кои сме “, описа той.

ЦИК продължава инспекцията на документите

Георги Попов посочи, че ще бъде претендент за депутат. И добави че не държи да бъде лидер на листа.

„ Хора от Има Такъв Народ в нашата партия няма, както няма и от „ Възраждане “. Имаше хора по-десни, отцепени от „ Възраждане “, само че те не са членове на „ Български гласъ “, бяха с гражданска квота “, изясни ръководителят на „ Български гласъ “.

Какви са някои от концепциите на младата партия?

Част от концепциите на новата партия са свързани с това свещениците да имат посланичество в общинския съвет - „ ще отстояваме промени в Конституцията, които да разрешат взаимоотношение на черква и страна като свещениците да имат място в общинските препоръки и право на несъгласие “, гласи текст на уеб страницата на партията.

„ А за какво не и в Народното събрание, като желая да уточня, че става въпрос за логика на психиката и религия. На местата, където популацията е преобладаваща мюсюлманско, ще става дума за локалния набожен представител. Но това са хипотези “, посочи Попов и призна, че в текста е позволен лапсус, като черква е трябвало да бъде сменена с по-общо разбиране като религия.

„ Ние обичаме всичките си гласоподаватели и ще отстояваме правата им “, добави той. 

Друга концепция е ловните дружинки да имат допустимо да задържат мародери и незаконни мигранти, споделя ръководителят на младата партия.

Вижте още във видеото.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР